Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Marie Pettersson - 11 juni 2011 21:18

Nu är Casper feberfri igen, gissar att det var tänder eller något för han hade bara feber en dag sedan dagen därpå var han superdålig i magen så något skumt är det.

Av Marie Pettersson - 11 juni 2011 20:56

Nej jag ska inte klaga på värmen men jag ska klaga på pollen, tro ni att jag blev chockad då jag kom ut och skulle slänga soporna och ser att någon har tagit vår bil och ersatt den med en gul bil, vad fräcka människor kan vara tänkte jag men insåg snabbt att under all gul färg fanns vår bil, dumma pollen. Samma dag får våra barn sig en rejäl utskällning då jag ser hur det ligger fullt med sand i studsmattan, gissa vad det egentligen var..............................TA´DA! POLLEN!!! Var bara att krypa till korset och be de små liven om ursäkt för det man sagt, Leo lyssnade och Lilly sket som vanligt fullständigt i bu eller bä.


I veckan har vi hunnit med lite målning av huset men stoppades av.........gissa vad?! Men vi har nu bara en sida kvar iaf plus bron samt röda staket på sidan av huset men det känns som att bara sidorna på huset görs bort så kan man ta resten någongång under sommaren då man känner för det och det inte är allt för varmt ute. Tänkte dela med mig lite hur huset börjar se ut....


    Här på andra bilden kan man se hur det skiljer på det som är målat och det som inte är målat, vilken skillnad eller hur, som ett nytt hus. Nu är det bara mina fina vita bokstäver som skall upp på huset S J U.


Gu vad varmt det har varit idag, om kilorna hade rasat lika snabbt som svettpärlorna på pannan så hade man varit i sin målvikt just nu, men jag får nöja mig med att ha gått från mitt -4 till sammanlagt minskning av vikt till - 4,4kg *hopp och studs* Hade en tjej idag som på eftermiddagen också var påverkad av solen och värmen.


 

Nu är mina lyktor och krukor äntligen klara efter en massa tjorv med sprayflaskor som inte sprutade färg utan någon typ av lösning bara samt färg som lossnat osv, blev less och fick nöja mig för denna gång och inse att måla om och spraya inte bär sig utan det är bättre att köpa nytt. Resultatet hur som helst blev inte så tokigt iaf även om det blev många motgångar.


 

Med denna bild så avslutar jag för denna gång.......




Presentation

Marie Pettersson född -82

Blev mamma för första gången -06 och det var den bästa dagen i hela mitt liv.......men -09 kom det en till som även den blev den bästa dagen i mitt liv..........och -10 kom det en till som blev den bästa dagen i mitt liv......

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards