Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Marie Pettersson - 4 juli 2011 09:50

 

Toaletten före uppiffningen! Ingen höjdare eller hur? Det enda som jag gillade med denna toalett var målningen på väggen men nu är den ett minne blott.



     


Såhär såg det ut under renoveringen och påväg till ett nytt och mer inbjudande resultat om nu en toalett kan vara inbjudande.


Och då kommer vi ju till resultatet och det ser ut såhär idag på vår lilla toalett och jag måste bara få säga att jag blev otroligt nöjd över mitt jobb.

       

Vad tycks??!!


Vad har hänt mer i veckan som var jo jag var ju och införskaffade ett par badskor till lilltjejen och till Leo söker vi fortfarande, blir nog en liten tur till Luleå för att kika om vi hittar några. Det är ju så att sist vi var på Pite havsbad så sprang ju Leo som vanligt och under ett tillfälle ramlade han även på det otroligt hala golvet så då bestämde vi oss för att det var ganska smart att införskaffa dess dojor och nu när vi ska åka till Lycksele och badningen där så är det nog ganska smart att ha dessa. Lilly iaf hon fick sig ett par röda.

 

Vi har sett ett par i Luleå till Leo som är gröna och svarta så som sagt vi får se om hur de passar herrn och de duger eller inte. =0/


I helgen har vi vart till mamma och pappa för min lilla papsen har ju fyllt år så vi har firat honom med paket och tårta. Då vi ändå var i Skellefteå trakten passade jag och Leo som är Eric Saade tokig på att dra oss in till Skellefteå festivalen eller Stadsfesten som det heter idag och kika på honom och gå runt lite på stan och kika på stånden, gissa om man blev besviken då det visade sig att majoriteten av stånden var matstånd, hur som helst blev det ett par foppatofflor till Leo då  hans är för små, självklart dög det inte med vanliga utan han skulle ju ha bilar på sina skor så det fick bli ett par svarta Cars. Vi hann även med att möta upp några kompisar till mig som jag inte sett på ett tag samt, godisremmar, sockervadd, mat, Saik märke att sätta på foppatofflorna samt autografer från spelarna i laget, Leo var helnöjd över att få lite autografer från grabbarna som gjorde sig så bra ifrån sig i år, håller tummarna att det går lika bra nästa gång. Annars har det inte hänt så mycket mer, idag blir det att skriva på jobbarpapper, få ny kläder och sedan det vanliga, städa, tvätta osv.

Presentation

Marie Pettersson född -82

Blev mamma för första gången -06 och det var den bästa dagen i hela mitt liv.......men -09 kom det en till som även den blev den bästa dagen i mitt liv..........och -10 kom det en till som blev den bästa dagen i mitt liv......

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards