Alla inlägg den 11 juli 2011

Av Marie Pettersson - 11 juli 2011 12:18

I helgen bar det av till Lycksele då vi tillsammans med några vänner valde att detta år hyra en stuga då både vi och dom har barn och kände att det skulle vara trevligare och roligare att kunna lägga ungarna och fortsätta att umgås istället för att bo på hotell och gå till varsitt rum redan sju/åtta på kvällen. Vi valde även att tillbringa tid på Ansia Camping från fredag till söndag denna gång detta för att kunna på lördagen tillbringa tid på Ansia Badpark som ungarna verkligen uppskattade och sedan söndagen på Djurparken där det roligaste var tivolit.


 

Casper somnade omgående och vaknade då vi gått runt hela området och satt oss ner för att äta lunchen, tror knappast att han kände att han missat något då han är så liten.


   


Lilly hade vid två tillfällen givande eller som det såg ut iaf att vara givande samtal med djuren i parken.


       


Många av djuren ville inte visa sig så barnen missade bland annat vargen och lodjuren men de fick iaf se björnarna och små griskultingar samt Leo klappade på en det små nyfödda djur.


   


Ni som har besökt djurparken vet att det är mycket att gå och därför var barnvagn och kärra ett måste.

       

  Till sist fick barnen det dom tydligen längtat efter sedan inträdet innanför grindarna till djurparken och det var ju självklart tivoli och det blev en och annan karusell.
Har insett nu att en resa till djurparken är mysig om man kan bo som vi gjorde i stuga men man kan faktiskt besöka stället även genom en dagstur och sedan hem igen på kvällen.

Dagarna före var vi på grillning och barnen satt länge redo att åka vilket jag då passade på att ta lite kort på barnen.


     

Presentation

Marie Pettersson född -82

Blev mamma för första gången -06 och det var den bästa dagen i hela mitt liv.......men -09 kom det en till som även den blev den bästa dagen i mitt liv..........och -10 kom det en till som blev den bästa dagen i mitt liv......

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards