Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Marie Pettersson - 27 juli 2011 21:42

För första gången på säkert 5 år har jag åkt karuseller igen, denna gång blev det PDOL.....kan inget annat än säga att det är ju skitkul, lika roligt som jag minns det och man får en sådan adrenalinkick utav detta. Det tråkiga är att påväg tillbaka mot bilen började jag må lite smått illa men det gick som tur över då jag fick i mig lite att dricka, inte så konstigt kanske, varmt snurra runt och upp och hit och dit och sedan svettas och inte fylla på med vätska så mår nog inte kroppen superbra precis.


Det blir späckat i helgen....morgondagen bjuder på jobb på morgonen, systembolaget och sedan kanske ett besök på havsbadet och dinosaurerna, torsdagkvällen bjuder på grillning hos M men vi kommer inte att grilla men däremot kommer vi att göra ett litet besök lite senare på kvällen ändå för att säga hej och träffa alla. Fredagen är det jobb igen på morgonkvisten och sedan blir det nog bara lugnt fram tills middagen då ungarna skall åka och få sova hos farmor och farfar medan mor och far åker ut till Dannes bror och hans fru som så snällt bjudit in oss till mat och tunna vilket inte låter så helt fel i mina öron kan jag meddela. Planen är att cykla hem från dem men det återstår ju att se om vi verkligen gör eller hur det blir.


Jasi jag vet inte riktigt annars vad som händer jag har tyvärr inga bilder att visa nu då skåpet i köket ser ut som ett kaos med kablar osv då det är inställt en massa saker då vi håller på att fixa till kaklet i köket och snygga till det med att sätta upp en kakeldekor, ni ska få se före och efterbilder  men det kommer då jag är klar.


Nu blir det sängen för mig så att jag orkar upp imorrn och jobba....natti natti på er.

Presentation

Marie Pettersson född -82

Blev mamma för första gången -06 och det var den bästa dagen i hela mitt liv.......men -09 kom det en till som även den blev den bästa dagen i mitt liv..........och -10 kom det en till som blev den bästa dagen i mitt liv......

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards